Αεροπορικά Εισιτήρια για Ρώμη


 

Πτήσεις και Αεροπορικά Δρομολόγια από Ελλάδα και Κύπρο προς Ρώμη. Η Ρώμη συνδέεται αεροπορικά πολύ εύκολα με απευθείας πτήσεις τόσο από Ελλάδα όσο και από Κύπρο. 

Μπορείτε να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια με τις αεροπορικές εταιρείες: Aegean Airlines, Air France, SWISS, Alitalia, καθώς και με τις low cost Αεροπορικές Εταιρίες όπως η EasyJet και η Ryanair.

* Εκτός από τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρίες Aegean Airlines, Airfrance, Alitalia, κλπ με τις οποίες μπορείτε να βρείτε οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια για Ρώμη, μπορείτε να πετάξετε για την αιώνια πόλη και με low cost αεροπορικές εταιρίες όπως η easyjet και Ryanair. Συνήθως αυτές οι πτήσεις των low cost προσγειώνονται σε κάποια δευτερεύοντα αεροδρόμια της Ρώμης και συγκεκριμένα στο Ciampino (CIA). Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τα αεροδρόμια της Ρώμης.

Αν σκοπεύετε να πάτε ταξίδι αναψυχής και για να βρείτε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια καλό είναι να προγραμματίσετε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν νωρίτερα. Πολλές αεροπορικές εταιρείες ανακοινώνουν προσφορές και ειδικά μειωμένες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια που θα αγοραστούν 1-2 μήνες πριν την αναχώρηση.