Ψώνια στην Ρώμη, στο Εκπτωτικό Χωριό Castel Romano

Ένα μεγάλο Εκπτωτικό Χωριό, το Castel Romano βρίσκετε λίγο έξω από την Ρώμη. Ένας χώρος αφιερωμένος στα ψώνια, με πολλά εμπορικά κατάστημα επώνυμων σχεδιαστών.
Στα καταστήματα θα βρείτε ρούχα επώνυμων σχεδιαστών, casual και αθλητικά είδη, καλλυντικά, αξεσουάρ, δερμάτινα είδη, παπούτσια, μαγιό, είδη σπιτιού και ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Burberry, Guess, Diesel, Swarovski, Calvin Klein, Valentino, Salvatore Ferragamo μερικές από τις επώνυμες μάρκες, ενώ στα περισσότερα προϊόντα υπάρχουν εκπτώσεις μεταξύ 30-70% όλο τον χρόνο.


Στο Εκπτωτικό Χωριό συνήθως συγκεντρώνετε αρκετός κόσμος, επειδή βρίσκεται σε μικρή απόσταση τόσο από το κέντρο της Ρώμης όσο και από το λιμάνι της Ρώμης (Τσιβιταβέκια) με αποτέλεσμα πολλές τοπικές επιχειρήσεις να οργανώνουν ημερήσιες εκδρομές με πούλμαν που γεμίζουν από κόσμο που φτάνουν στο λιμάνι με τα κρουαζιερόπλοια.






Ένα πανέμορφο συγκρότημα, που από μόνο του είναι ένα αξιοθέατο, ενώ στο κέντρο της Πλατείας του συγκροτήματος φιλοξενείται ο σκελετό ενός T-Rex, 13 μέτρα μήκος και 4 μέτρα ύψος, από το Ινστιτούτο Γεωλογικών Ερευνών.
Πρόκειται για ένα ακριβές αντίγραφο σκελετού Τυραννόσαυρου, το μεγαλύτερο του είδους που έχει βρεθεί ποτέ.




Το Castel Romano βρίσκεται σε απόσταση μόλις 25 χλμ από το κέντρο της Ρώμης, στην καρδιά της Agro Pontino. Είναι κοντά στην Τυρρηνική ακτή, καθιστώντας το ιδανικό προορισμό ακόμα και το καλοκαίρι. Θα βρείτε καφέ, εστιατόρια και φυσικά αμέτρητα μαγαζιά για shopping με μεγάλες εκπτώσεις!

Πληροφορίες:
www.mcarthurglen.com
Castel Romano Designer Outlet,
Via Ponte di Piscina Cupa 64,
00128 Castel Romano, Roma - Italia.
Τηλέφωνο: +39 0650 50050
Ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 - 20.00 & Σαββατοκύριακα 10.00 - 21.00.
Το Castel Romano είναι κλειστό 25 & 26 Δεκεμβρίου, 1η Ιανουαρίου και την ημέρα του Πάσχα.

Πως θα πάτε:
Είναι πολύ εύκολο να φτάσει κανείς στο Castel Romano: Μπορείτε να πάρετε τα λεωφορεία shuttle bus, που λειτουργούν καθημερινά από το κέντρο της πόλης της Ρώμης. Σιδηροδρομικός σταθμός Termini. (9.30 - 9.55 - 11.30 - 12.30 - 15.00)